Aangepaste dienstverlening: wij blijven voor u klaar staan! Lees meer

Wanneer uw videofoon intelligent wordt...

... en toch betaalbaar blijft
Ontdek ons product

Dit is niet zomaar een videofoon...

AnB-Rimex lanceert een slimme geïntegreerde totaaloplossing die dag en nacht waakt over je voordeur en eigendom.

Dankzij de naadloze integratie van de videofoon met de nieuwe 3-in-1 camera (TioC) weet je steeds wie of wat er zich bij je woning begeeft, dit vanuit je eigen woning dankzij de elegante binnenunit of van overal ter wereld dankzij de mobiele smartphone applicatie.

Videofoon in gebruik

Intelligente bewaking van uw eigendom

Dankzij de 3-in-1 camera combineren we 24/7 full-color monitoring, actieve afschrikking en artificiële intelligentie in één slimme compacte camera.

Een vals alarm is voortaan verleden tijd: De ingebouwde artificiële intelligentie kan personen en/of voertuigen herkennen met de grootste precisie.

Potentiële indringers worden effectief gewaarschuwd via alarm- en kleursignalen waardoor je de veiligheid van je eigendom garandeerd.

Via een melding op je smartphone en toegang tot het foto- en beeldmateriaal kan je onmiddellijk de situatie beoordelen.

Wat omvat het pakket?

Binnenunit

Binnenunit

  • 7 inch touchscreen
  • Witte of zwarte uitvoering
  • Integratie IP camera mogelijk
  • Applicatie voor smartphones!
Buitenunit

Buitenpost

  • 2 megapixel camera
  • PoE (Power over ethernet) aansluiting
  • 160° kijkhoek
Binnenunit

TiOC Camera

  • Full color
  • Smart Motion Detection
  • Aanpasbare waarschuwing via flash en luidspreker

Volledig integreerbaar met de bestaande oplossingen van AnB-Rimex

AnB-Rimex staat gekend voor haar naadloos integreerbare producten die steeds compatibel zijn met elkaar. Ook met dit pakket is mogelijk om het naadloos te integreren op onze revolutionaire TriCom of de vertrouwde Bibus installaties die reeds generaties meegaan bij vele gezinnen en ondernemingen.

Er zijn talloze combinaties mogelijk: ontdek alle mogelijkheden bij een van onze dealers of neem contact met ons op zodat we samen de ideale oplossing voor u kunnen realiseren.

Integratiemogelijkheden
AnB-Rimex logo

AnB-Rimex NV

Al meer dan 35 jaar absolute topkwaliteit van Belgische bodem

AnB-Rimex verdeelt al meer dan 35 jaar geïntegreerde oplossingen op het vlak van inbraakbeveiliging, domotica, videobewakingssystemen, toegangscontrole en branddetectie systemen.

Al onze producten stemmen we af op uw wensen van vandaag, maar ook voor morgen. Van een eenvoudige domotica oplossing tot schaalbare bedrijfstoepassingen: we staan klaar om samen met u een oplossing uit te werken. Dankzij ons ruim netwerk van dealers zijn we altijd bij u in de buurt.

Duurzaamheid

We ontwikkelen enkel kwalitatieve producten. De nieuwste technologie is steeds compatibel met de voorgaande generaties. Uw installatie groeit mee met de nieuwste evoluties en toekomstige noden. Een hele besparing en gemoedsrust op de lange termijn voor u.

Absolute topkwaliteit van Belgische bodem

Als fabrikant geloven we in onze eigen kwaliteit, al meer dan 35 jaar ontwikkelen en produceren we onze producten in onze vestiging te Herstal.

Kaart van activiteiten AnB-Rimex